Irányított és ellenőrzött méregtelenítés

Joalis

 

Irányított és ellenőrzött méregtelenítés

“A méregtelenités egy olyan folyamat, amely a betegséget kiváltó okok után megy és az egészség lényegét, vitalitást igyekszik helyreállitani.”
/ Dr. Josef Jonas

Képtalálat a következőre: „Egészség fotó”

Hogyan szabadítsuk meg szervezetünket a toxinoktól amelyek életünk során a környezetünkből, táplálékokból, pszichikai hatások és öröklés következtében felhalmozódtak?

Ezek a toxinok a szervezetünk szabályozó rendszerét (idegrendszert), negatívan befolyásolják.
Allergia, baktérium, vírus, candida, anyagcsere, vitaminszint, ásványi anyag szint, érrendszer, immunitás, nyirokrendszer, stressz, penészgomba, vegyi terhelés, légutak, ízületek, stb..

A méregtelenítésen alapuló terápiában az egészében véve egészséges ember és az olyan ember közötti űr kitöltése a cél, akinek már vannak valamilyen krónikus problémái, de a hagyományos orvoslás nem tudja még az igazi okot megtalálni.
A SALVIA vega-teszt gép segitségével a bőr ellenállásának alapján részletesen feltérképezem a szervezet méregterheltségét. Ami képes több ezer konkrét méregterhelést és élelmiszerek, gyógyszerek és táplálék-kiegészítők alkalmasságát kimutatni – meg tudja határozni, hogy a vizsgált anyag „árt vagy nem árt” a szervezetnek.

A mérgekre helyezem a hangsúlyt, amelynek eltávolítása elengedhetetlenül szükséges az egészségi állapot javítása szempontjából.
Az irányitott és ellenőrzött méregtelenités másik nagy előnye, hogy ellenőrizni tudom a gép segitségével, hogy a méregtelenítés kellő mértékben ment-e végbe az adott szervezetben, vagy más eszközökkel folytatni kell a méregtelenitést, amit szintén be tudok vizsgálni.

Hány éves kortól lehet méregteleníteni a szervezetet?

Ideális esetben a teherbeesés előtt el lehet kezdeni a méregtelenítést, vagyis korábban mint amikor a magzat megfogan az anya testében.
Dicséret illet minden anyukát, aki így gondolkodik.
Többségük csak akkor kezd méregteleníteni, ha már valami baj előadódik.
A méregtelenítést gyakorlatilag minden korban lehet végezni. Lehet nagyon előrehaladott korban is méregteleníteni, de súlyosabb esetekben csak részeredményeket várhatunk.

“A szervezet méregtelenítése soha nem befejezett folyamat, hanem út az ideális állapot felé.”
A számítógépes Vega tesztre jelentkezőknek a webáruházi termékeinkből -10% termék vásárlási kedvezményt adunk!

Képtalálat a következőre: „Egészség fotó”

Bejelentkezés: +36 20 334 75 50

www.endrodieva1965@gmail.com

1089 Budapest, Orczy út.41. 1 em.9.

 

Dudás Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.